Nieuw dak en koel huis!

Eerste laag aanbrengen

Dak vernieuwing!

Binnenruimte verkoelen.

Wij zijn gevraagd door Flexhousing loenen, of wij een idee hadden om voor de mensen die er slapen een wat aangenamer temperatuur realiseren.
Ook was de vraag of wij het dak, dat eigenlijk aan vernieuwing toe was konden vervangen. Nu konden wij dit dat niet vervangen, maar wel zijn wij in staat het dak te vernieuwen en weer 15 tot 20 jaar water dicht te maken en tegelijk de binnen ruimte met minimaal 5 t/m 10 graden te verkoelen, en dit zonder er een nieuw dak op te laten maken en zonder stroom verbruik, bijv. een airco unit!

De staat….

Een slecht dak vernieuwen

Het dak dat wij moeten vernieuwen, is zonder onze hulp verloren en aan vervanging toe. Voor u waterschade krijgt en als nog een dakdekker moet inschakelen en veel geld er aan kwijt raakt, kunt u ook overwegen om 2 vliegen in een klap te vangen. Door deze behandeling is uw dak minstens 15 tot 20 jaar waterdicht en als u voor een witte kleur kiest, is het binnen onder het dak ook nog eens tot 10 graden koeler. De kosten voor deze behandeling is meestal de helft van het vervangen van uw dak.
En de rest van de voordelen.
Dus waar wacht u nog op!

Het schoonmaken.

We starten met het grondig schoonmaken van de ondergrond.
Het repareren van bestaande lekkages en het versterken van evt. komende problemen.

Eerste laag aanbrengen

Een dikke laag Silicone Roofing TG

Er wordt eerst een dikke laag Silicone Roofing TG aangebracht, de totale eenheid is 1,2 KG per M².
En de verhouding tussen eerste en tweede laag is ongeveer 1e laag 2/3 en 2e laag 1/3.

Een mooi resultaat.

Het dak kan weer ruim 15 jaar mee.

Na de tweede laag is het dak weer waterdicht en alle voordelen van Silicone Roofing TG zijn van toepassing, ook een koelhuis/werkplek neem contact op met 123roofprotectie.nl en we beantwoorden al uw vragen.

Verwante artikelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen presteren niet automatisch beter bij hoge temperaturen. Met behulp van Silicone TG blijft de temperatuur van het dak lager,

Lees verder »

Zelf uw dak koel maken!

Een koel huis en een waterdicht dak

Kijk in onze portfolio naar de kwaliteits- foto’s van onze fotografen.

Bovendien beschikken wij over 3 professionele (ook drone) fotografen die in opdracht een aandeel kunnen leveren voor u als klant.

Mijn persoonlijke favoriet
Nieuws en meer

Nieuws van Singpro.nl

Nieuws van signpro-europe.com

Kom meer te wetenover ons
Scroll naar top